google analytics

Thursday, March 3, 2022

Тепер в кожного в руках автомат...

Стикнувся з нерозумінням багатьма однієї простої речі. Рішає сукупність факторів. Рішає. Сукупність. Факторів.

В перші дні рашистської навали я просив забугорних друзів і родичів звертатись до своїх урядів з вимогою спригнути з ї%аного глибокого занепокоєння на реальну допомогу. І вони говорили - "розслабте булки, ви цивільні, перехід в польщу поруч, від нас нічого не залежить". І що тепер? Мітинги забуграми і пости в соціалках з вимогами урядів не рішають? Серйозно? Тепер цивілізований світ оголосив флешмоб - заєбаш рашистів, хто більше введе санкцій. Скажете, це не діє? А я скажу так - укол ведмедю в сракку шилом неймовірно допомагає мисливцю, що стоїть навпроти його морди. 
Дзьобайте. З усіх боків. Вирішує сукупність факторів. Під час вв2 партизани банально перебивали номери вагонів на станціях типу Сарни, Ковель (не Коваль :)), і через це в німців був жахливий бардак з логістикою. Фабрика валянок у Рівному обливала готову продукцію кислотою, через що валянки служили тиждень. Якщо хто не знав, три чверті втрат фашистів під час зими 1942р були небойовими! Застуди,обмерзання, і т.і. Три чверті. Можете перевірити. Я вже не кажу про підриви ешелонів. І це просто неймовірно допомагало фронту. Так і тепер. Не думайте, що воює лише той, хто має в руках зброю. Ми всі тепер воїни!
Вичистив бомбік - ти воїн. Пройшовся ввечері по району, звертаючи увагу на підозрілих - ти воїн. Відписався під пропагандонськими змі рф - ти воїн. Викинув з голови руський мір у вигляді мови, контенту, і т.і. - ти воїн! Таким чином в рашистів горітиме під ногами земля, і вони підуть звідси як побиті пси.
В цьому мають брати участь всі.

No comments: