google analytics

Saturday, March 5, 2022

Агонія нацизму!

Зранку розважався - дивився рашнтв. Кстаті, канал соловйова десь подівся, і тепер замість нього інший довбойоп, трохи менш смішний, але зато більш скрєпний. 

Отже, квінтесенція. 
В Україні триває денацифікація нацистського режиму з євреєм на чолі 🙂 Ну але словосполучення єврей-нацист їх анітрохи не бентежить, бачили і не таке.
Значить, хто воює з ними і чому не несуть квіти? Тут також все ок. Просто нацисти, яких доречі ЗСУ ненавидить, і стріляє коли тільки може, їм не дають. В солдатів рф ЗСУ не стріляє. Взагалі. За підрозділами армії йдуть нацисти і стріляють їм в спину жеби не тікали.
Тепер чому місцеві не несуть квіти. Тут все також просто. Да, нацисти. Нацисти всіх залякали, вони мало того що стріляють в спину ЗСУ, так ще й місцевих не випускають по заздалегідь створеним армією рф гуманітарним коридорам. А не випускають їх тому, що тактика нацистів підла - вони підганяють танки до дитсадків, і пуляють по братушкам. Оскільки рускій солдат рєбьонка нє обідіт, то це на деякий момент це зв'язує руки визволителям.
Тепер Зеленський. Ніякого Зеленського і ніякого уряду вже давно немає. Вони всі здались і виїхали спочатку у Львів, а потім у Польщу. Все оце що кажуть - це все фейки. Але хто ж тоді воює, знову ж таки? Відповідь проста. Нацисти! Звіриний оскал нацистської чуми не потребує навіть єврея Зеленського на чолі. Вони можуть пиздячити братушек і самі. Це агонія нацизму.
Доречі, тепер в хуйла інший хитрий план - Україна має бути федеральною республікою Україна 🙂
Люди, це 170-мільйонний нарід дегенератів. Я навіть не думав, що їх стільки реально буває. Все це настільки смішно і дико, що важко повірити, що це все можливо в 2022 році...

No comments: