google analytics

Tuesday, September 10, 2024

Стратегічний довбоєбізм

Як писав я про це 10 років тому, так ніц і не змінилось. Нічому історія не вчить є%ланів, в яких в заручниках цілий народ. Я думаю так і державу проє%уть, хоча тут ми вже на 2/3 дороги, і то нічо не зрозуміють. Блть, як вам ще сказати, як пояснити, що стратегією народу не може бути приєднання до чогось і інтеграція з чимось? Ви, с-ка, що, бананова республіка, яка офіційно є дикунами? Скільки вже років одна дебільна національна ідея змінюється іншою дебільною національною ідеєю. То правлячі еліти бачать майбутнє 40-мільйонної нації в тому щоб лягати під рашку з її дешевим газом, то під сшашку з її дешевими доларами і кавою у Відні. А, вже 30-мільйонної, ну то по%уй. Ще кілька поколінь цих дегенератів, і 10 лишиться. 

    Бляха, як же ви зає%али! Як зає%ав весь цей %обнутий "продвинутий" "паблік", тобто мудрий_нарід, який аплодує цим є%ланам, і радіє плакатам ЄС та й самій назві ЄС, в якій вже прямо в назві зашитий убивчий для держави посил.
    Ви блть мене не слухаєте, на результати подивіться. Подобається? Чи мрієте звідси с'є%атись за будь-що? Отак буває з тими, хто замість займатись собою, шукає під кого лягти. І далі буде гірше. Повна залежність. Стовідсоткова. Від виборів в сша, від настрою хуйла, від якихось є%аних клерків з іноземних амбасад, від міжнародних фінансових спекулянтів етс. Ох%уєнно ви "інтегрувались", прямо пі%дєц потужно. Тепер буде так, як завжди в таких випадках буває, і про що я попереджав одразу - оці от під кого так активно різні еліти лягали, добазаряться між собою, і вас навіть не спитають. І це було неминуче. 

    І шо? І по%уй. І все одно всі бігають і кричать - Заграніца нам поможет, запад с намі, господа. щас блть свіфт отключат - до москви дійдем. Щас ф16 пришлють. Щас авіаносці підійдуть. І ніхуя час не вчить. Ви с-ка тупі є%лани, які гідні хорошого історичного уроку, і це не лише елітам адресовано. Нажаль...

No comments: