google analytics

Thursday, September 12, 2024

Притча про Васю і Вована

Акт перший

    Був в мене знайомий - Вася. Вася був людина в принципі душевна і добра, хоч і рідкісний розпиздяй. За базаром Вася взагалі не слідкував, і любив залупатись до свого сусіда Вована, який був здоровезний як бик, і до того ж на всю голову є%анутий. Сам би Вася до Вована ніколи не залупався, але в нього було пара козирних корєшей з сусіднього села, з бабосом і на модних тачках, яких Вован також підзає%ав. І вони сильно хотіли поставити на ділянці Васі парашу з відкритим верхом, причому прямо навпроти паркана Вована. І от в якийсь момент крива сміливості Васі і крива є%анутості Вована зустрілись, і почалась турбулентність простору. По-простому, Вован зловив Васю, і почав пи%дити. Причому хуярив наче в останній раз. Вася думав він каратист, але бачить - не стягує. Він до друганів, каже - вписуйтесь, він же мене заб'є. В'єбіть Вована шокером. Другани кажуть - ні%уя, це червона лінія. Ось тобі зеленка ї%ало підрихтувати, і гумовий кийок. Відбивайся.

Акт другий

    Вася о%уїв - не очікував він такого підступу. Але куди діватись - взяв кийок, і давай з Вованом махатись. Вован розійшовся, Васю прижав, і каже - ту парашу біля мене - нахєр забираєш, мені два метри твого городу, і разом з цими підарами мене більше не булиш. Йо? Вася каже - нє, несправедливо. Давид-Голіаф, всі діла. Тому, зустрічна пропозиція! Давай ти Вован йдеш на%уй, парашу ставимо, і далі тебе %уйлом називаємо. А, після себе оце все прибереш, і за паркан заплатиш. Ясно?

Акт третій

    Ну, Вован тут же зайняв місіонерську позу "маунт", і давай Васю хуярити. Каже - як в казці Золота Антилопа - "коли буде досить, скажеш стоп-слово". У Васі вже одне око витекло, рука зламана, пара ребер, весь сільський октагон в його зубах... Вже й сусіди починають казати - слухай, Вася, він же тебе за%уярить, та й за село незручно - діти дивляться. Воно ж здорове, дурне, а корєша твої - ссикуни і пи%даболи. Толку нема, і так все ясно. Давай може якось добазартесь, знеси ту парашу, не стєбись з цього є%лана, два метри города віддай, все одно ж на тебе в реєстрі записано - він коні двине - забереш назад.

    Вася каже - ні%уя. Корєшам кричить, що вони ссикуни - вони відвертаються. Вовану кричить що зараз йому ппц, Вован лише дужче є%ашить. Валялись, валялись, вже не два метри Васіної ділянки розвалили, а майже до садка дійшли. Васю вже "вести" почало, ще трохи, і впаде. Головою мотає, що типу несправедливо, ї%ашимось далі, хоч в самого вже руки ледь піднімаються.

Антракт

No comments: