google analytics

Friday, September 27, 2024

Виграти війну, план перемоги, і інше

"Україна має виграти війну"

Коли я це чую, хочеться спитати - як? Ми в 30 разів менші за розміром, в 4 рази менш населені, неорганізовані, і ми маємо замість союзників кончених ліберастів, які не просто не хочуть, а тупо не мають ані армій ані воєнпрому. Це я ще не згадував про те що рашка - ядерна держава, і в неї в рукаві завжди чарівна "печенька".

    Який план перемоги? Яка війна до перемоги? Ви йобнулись? Кажуть риба гниє з голови, так я скажу що і "йобається" риба теж схоже з голови. Отже. Якщо хтось розраховує з поточним рівнем економіки і підтримки заходу розвалити москву чи хоча б відбити захоплене - він просто клінічний дебіл. А той хто розраховує на всяких там чорних лебедів і саморозвал кацапстана - так це ні%уя не план, це вологі мрії інфантильних людей. Як і той хто вважає що після трьох років війни захід завалить нас хімарсами і авіаносцями.

    Цього всього не буде. З ймовірністю 95%, 5% лишимо на диво. Будуть поступки і територіальні і геополітичні, як мінімум позаблоковість. І я вважаю це прекрасний результат у війні з таким співвідношенням сил.

    Т-щі лідери. Ви або цього не розумієте, чому я не здивуюсь, спостерігаючи ваші розумові здібності. Або скажіть це прямо лохторату, ну досить його на%обувати. Дайте с-ка людям реалістичні очікування і плани. Нахера ви, підари лідери, три роки розповідаєте людям казки про чмонь, втрати 1/10, ракетну програму за три місяці, збиття кинжалів ребом, і те як завтра візьмем мацкву. Є ще такі дебіли які вам вірять? Ви розумієте, що рано чи пізно в цю х-ню припинить вірити останній електоральний ідіот?

    Бо це наразі схоже на те що божевільний тіп і його кліка, який просто хоче виглядати круто, готовий знести хоч всю країну, аби зберегти лице. Ну має ж бути якась стратегія? Куди ми йдем? Коли ми повернемось в реальність? А то ж буде як в анекдоті про людожерів і українця, що почав з мішка цибулі...

No comments: