google analytics

Wednesday, February 29, 2012

Буду працювати за їжу

Всі хто має роботу мріють від неї відпочити, а всі хто не має - попрацювати. І в цьому проявляється великий дисбаланс всесвіту. Блять... 
І виявляється, у цьому Всесвіті є чимало людей, які не застрибнули вчасно у айті-човен, і відповідно не стали господарями життя, обвішаними зеркалками, планшетами, та будовами, а жити теж хочуть... І не всім дзвонять мало не щодня божевільні рекрутери, що з висолопленими язиками шерстять нарід кого б ще запросити на роботу на казкових умовах.
Сиділи з кулєгою в скайпі і обговорювали безробіття наших жінок - хочуть дами працювати, та роботу зараз знайти важко - всі хочуть або з мегадосвідом, або без зарплати, або і те і інше разом. 
Всі оголошення, які щедро пропонують роботу з кожного стовпа - це т.з. MLM - продавай, продавай, і ще раз продавай. І станеш Бріліантом - будеш працювати на себе, а не на дядю, і будеш звисока дивитись на дебілів-найомних робітників, які батрачать на бая за миску рису. В реальності все трохи не так, але ми не про це.
І від роботи ж то багато баришням не потрібно - їм би цікавий колектив, і хоч комусь потрібна справа, навіть гроші не є вирішальними - я б ще й сам доплатив за нормальну роботу для коханої. Їм просто хочеться спілкуватись, мати якесь заняття, і відчувати себе потрібною не тільки родині.
Розмова тривала довго, по результатам було зроблене наступне:

  • домовились бухнути 
  • я поставив рекламу Іванки в скайп-статусі
  • обговорений варіант власного бізнесу для дружин програмістів (без пункту №1 не деталізовано)
  • відіслано 1 резюме на 1 вакансію, де було сказано прямо "потрібна хороша людина" - вірна ознака того, що зарплату там платити не збираються, але нам то підходить.
Аууу, роботодавці, ви де ??


No comments: