google analytics

Tuesday, February 14, 2012

Віскі замість моря

Після обіду дуже смачним, але все ж фаст-фудівським сендвічем в офісі ми вирішили нарешті відвідати ірландський паб, і нормально поїсти.  Ось він:
Меню.

 Рахунок - 70 євро з чайовими, тобто не сильно дорого. Пінта їхнього пива - 5-6 євро.

Чи то це навіть ресторан, не пам"ятаю. На ресторан в моєму розумінні не тягне - стоїть гул як у вулику, ну і стандартний тест на зірковість ресторану по стану його туалету цей заклад не пройшов - толчок можна було сміливо шукати по запаху.
Тут ми випили по 2 фірмових draught beer, поїли дуже смачні страви, і вирішили йти гуляти. Пиво підігріло цікавість до пізнання світу до рівня зашкалювання, і врешті пацани вирішили йти шукати море, яке хоч на нашій мапі і не було позначено, але ніби мало б бути десь близько. Дорога лежала через супермаркет, де ми вирішили глянути ціни на алкоголь, а мене ще цікавила ціна на молоко (доречі, від 1Є за літр).
Доречі, касирів на касах нема - стоять автомати самообслуговування, які все тобі розповідають людським голосом, і супроводжують опис потрібного кроку відеофрагментом. Можна платити і готівкою і карткою.
Подивились ми на апетитні пляшечки (ай, какоє фсьо фкуснєнькоє !), і вирішили - раз ми вже прийшли, то давайте візьмем віскі, а завтра його придушимо в готелі. І взяли. Але дорогою до готелю в наших головах визрів інший план - ми в готелі пляшку відкриємо, по 50 хряпнемо,  тоді вже точно на море.
І відкрили...

No comments: