google analytics

Saturday, December 31, 2011

Про олів"є

Зайка натомилась,
ковдрою накрилась,
відбивні й салати
цілу ніч їй снились...

Новий Рік має бути мегацікавим - Іванка спить, намахавшись на кухні і прибиранні, я майже сплю, а теща, Ольга Євгеніївна - Вона працює !
Вже 9-та вечора, а в тещі на столі здоровезна купа відбивних у черзі - лежать собі на столі, киснуть, чекають коли бідна жінка їх посмажить. З"їсти таку кількість відбивних не до снаги, мабуть, і цілому будинку, не те що нам. В очах у тещі не видно жодного натяку на свято - зранку вона ще не присіла, от тілько-но закінчила з салатами. Салати мають бути неодмінно декількох видів, і обов"язково стільки, щоб усім-усім вистачило, і перевистачило, бо ж їсти їх все одно ніхто не буде, про що кожній господині відомо не гірше, ніж мені. Відсотків 50-60 всього вєлікалєпія піде навіть не в унітаз, а просто в смітник.
Однак ми не вдаримо обличчям в бруд - будемо шинкувати, смажити, заливати, прибирати хату так, ніби це останній день, а завтра на Землі зникнуть уси віники и ганчірки. І о 23-й годині, вимивши нарешті руки, матимемо лише одне бажання - лягти і вирівняти спину, в яку Новий Рік ніби забив кілок...

А ви готові до Нового Року ??

No comments: