google analytics

Thursday, October 17, 2024

Рожеві поні

І взагалі, всі помітили, що в Плані Перемоги не було жодного слова про те шо таке власне перемога?

Цікаво, як собі уявляє наша влада підтримку зброєю такого рівня, щоб рашка сама відступила? Вони взагалі в курсі, що всі європейські армії - фейк, і вони повністю залежні від сша? Армія США не фейк, але всі ці армії заточені під високоточку, а не затяжну наземну війну. Щоб воювати з автоматниками в тапках, непотрібно великих наземних військ. І багато арти непотрібно. І тисячі ракет. Цієї зброї, яку просять наші, її просто банально не існує. Гроші є, але гроші не зарядиш в гармату. Потрібно прокачувати промку, але чому це рашка і сателіти не можуть робити те саме? Чи Захід буде прокачувати, а рашка, індія, китай, кндр - ні? Притому, що на відміну від заходу вони її вже вовсю прокачують.

Цікаво, як наша влада уявляє собі запрошення в НАТО в війні, одною з головних причин якої є близький вступ України до НАТО? Це ж можливо лише якщо рф буде на межі поразки, а тут дивись перший пункт, та й в них про всяк випадок є ядерка. 

І так далі. Писали п'ять місяців. Вася з попередніх постів написав такий самий план на шматку газети в перервах між пиздюлінами...

No comments: