google analytics

Thursday, October 10, 2024

Вільний нарід, що не терпить несправедливості

Спостерігаю картину, що дуже добре ілюструє таку важливу рису нашого народу як любов до Волі і Свободи. Ми ж не якісь там раби типу кацапів, для нас влада - просто менеджери, яких ми найняли і якщо потрібно - поставимо на місце.

І ось одного разу прокидаються вільні люди найвільнішого в Україні міста Львів, а парковка на їх вулиці коштує вже не 10 грн за годину, а...

Як би ви думали? 11? 12? 12.5? Ну по ідеї так було б логічно. Хочете підняти ціни - робіть це помаленьку, плюс організуйте якесь вікно Овертона, проведіть якусь інформаційну кампанію в соцмережах, і всяке таке. Змажте народу одне місце, кароче.

Так би воно мабуть мало бути, але якщо нарід у вас свободолюбивий, і генетично не терпить всілякої несправедливості з боку влади, можна на це все забити %уй, і просто за одну ніч підняти ціни на парковку в 2-2.5 рази. Все що для цього потрібно - при%уярити до стовпа табличку, де гарним шрифтом і блакитними літерами буде написано, що тепер вільні люди мають платити за те те що ставлять машину на краю дороги 20-25 грн замість 10. Все. І далі просто збирай бабки. Не треба жодних вікон Овертона і інфокампаній. Без змазки норм.

Ми ж не якісь там французи, яким біжи підніми податки на кілька % - вони за півгодини всі на вулицях з пляшками, палками, і цеглинами. Фу, як нетолерантно. Ми ж європейці, цивілізація. Ми інші! Просрались на кухнях як ми ненавидимо цих жадібних ублюдків, що скоро почнуть брати гроші навіть за вдихання повітря, і все. Ото пощастило владі з народом! Я впевнений що українцям можна і 150 грн за годину поставити - жодних проблем не буде. 

    І повірте, вони поставлять. І всі промовчать. І це не про парковку пост, воно так з усім. Це навіть не про владу. З ними давно все зрозуміло - це тупо тезеовешка, створена з метою косити капусту на посполитих. Жодної іншої цілі вони не мають, і тут в мене жодних ілюзій. Пост про нас. Ми їм це дозволяємо. І допоки дозволятимемо, нічого не зміниться...

No comments: