google analytics

Monday, September 23, 2019

Ще один баран

Знову Скрипін. Рупор вільних медіа, так би мовити. Мат-перемат, плоть от плоті народ, прогресивним і вільним людям атлічна "заходить". Скрипін розповідає, що нам потрібно робити дороги, будинки, велопрокати, каршерінги, тротуари, і все решта - як в Голандії! Вот оно чьо, Міхалич! Все просто! Запросив в Україну голандця, він показав як правильно будувати дороги, ти будуєш, і за рік в тебе вдома Голандія! Круто, нє?!
В цей момент хочеться повторити геніальний піар-хід Скрипіна, діставши середній палець, і пояснити Роману, що Голандія - насамперед потужна економіка і кількасотрічна традиція, а вже як наслідок - дороги, будинки, каршерінги, чисті туалети, і все інше. Господи, невже так важко це зрозуміти?
Як сумно, що лідери думок і політики вірять і транслюють цю херню, вкладаючи абсолютно хибну ідею в мізки підданих. Не дивно, що потім більшість населення вірить, що можна збудувати іншу поліцію, підписавши наказ, і отримати європейські дороги, маючи вдесятеро менший за європейський бюджет!
Ладно, ви можете не розуміти економіку і політику, хоча ви ж самі політики і політичні медіа. Але ж арифметику ви в школі вчили! У вас же цифри банально не б'ються! Як, ку%ва, можна збудувати дорогу як в Німеччині, маючи 1/10 бюджету Німеччини? Це ж задача для другого класу середньої школи

Кароче. В бан цього барана...

No comments: