google analytics

Sunday, September 8, 2019

+ 1%

    Варто було Уряду лише натякнути на впорядкування галузі і поступову відмову від схеми фопу, як на доу почались срачі, яким треба було б присвоїти найвищу, наступну за Доріаном, категорію. І це всього лише через проект (!) закону, за яким податок буде підніматись лише на 1% щороку, та й то опціонально.

     Люди раптом зрозуміли, що в Європу-то вони хочуть, і навіть дуже, і глотку розірвуть всім хто туди не хоче, а от платити за це - ніт.
Чекайте, це лише початок. Далі (і про це вже говорив Гончарук) вони спробують облікувати вільних зараз холопів, завести їх всіх у реєстри, і в результаті (о ужас!) не можна буде, наприклад, послати на%уй військомат з їх війною, сказавши, що давно тут не живеш, а де живеш - не їх справа. Мені здається, ДОУ тоді взагалі ляже від ддосу



      Чому люди так почуваються? Я вже давно говорив - більшість людей не розуміє що вони просять, коли просять порядок і Європу в Україні. Вони не розуміють, що порядок - це автоматичне звуження свободи заради суспільного інтересу. Зокрема цього стосується і взяття під контроль сіреньких схем, і інше закручування гайок.

    Кілька прикладів. Перший. Я регулярно читаю в фб пости розумних наче людей, які говорять, що прописка - це "пережиток совка". Вони очевидно не в курсі, що прописка існує у всіх цивілізованих країнах. Причому далеко не в такому роз%издяйському варіанті як в нас, а куди як більш стрікт. Другий. Я подивлюсь, який буде розрив шаблона, коли людям заборонять затриматись на відпочинку з дітьми на два шкільні дні, а при виявленні такого випадку впаяють штраф кілька тисяч євро. "Що за сталінізм??" - скажете ви, і не повірите, коли я скажу Вам, що в Німеччині (і не лише) саме так все і працює. Як так?? Там же Свобода! Нас не попередили!

А отак Це називається Європа і Порядок, і це не лише про вимиті шампунем тротуари і чесних полісменів. Деякі елементи цього "порядку" можуть нам дууже сильно не сподобатись. Чому люди цього не розуміють, я промовчу, але зокрема і тому, що людям це ніхто не пояснював. За час правління Порошенка в мене з'явилось відчуття, що він і сам цього не розуміє. Примітивна пропаганда, що ллється у нещасні вуха електорату, малює йому безмежну свободу, кисільні тротуари і пряничні будинки, а про те, чим це досягається і сайд-ефекти - мовчить. І люди жеж вірять, причому розумні люди! А потім з цього виходять доу-срачі 7-ї категорії...

No comments: