google analytics

Sunday, August 18, 2019

Гримчак і патріоти

Якщо хтось не хоче в'їжджати в тему аресту одного з найвідданіших патріотів України п. Гримчака, я переглянув суд по обранню запобіжного заходу за вас :)

Кароче діло було так. Правоохоронці записали все. Більше адковат не меле дурниці про підставу і календарики, бо в слідства є залізобетонні результати тривалого прихованого спостереження, які й показали в суді.

Тепер "версія" захисту наступна.
Тов. Овдієнко - кум чи хто він там Гримчаку, був дуже хворий. Після останньої лікарні, він вирішив, що йому вдома лежати не пасує, і зайнявся бізнесом, який в народі зветься "рішала". В даному випадку був епізод з якимсь там ринком в центрі Києва. Так от. Він часто приходив порадитись з родичем чи другом, власне Гримчаком. Прямо до Гримчака в кабінет в міністерстві. А потім Гримчак сказав - куме, та Ви ж хворий. Чого ви будете туди-сюди ходити, давайте працюйте прямо тут! Поставив йому в кабінеті крісло, і там Овдієнко працював півлежачи, бо стояти йому важко. Саме тому купу бабок і паперів було знайдено в кабінеті Гримчака! А питання рішав він серйозні, тому й гроші серйозні. А саме, в р-ні 500 (!) тис доларів по одному епізоду. Так багато, бо питання тре рішати з Юнеско (це "серйозна контора в Парижі").
Так є ж запис про передачу бабок Гримчаку? Як з ним? Все дуже просто. Після того як Овдієнку обломилось 500 штук зелені за рішення питання з Парижем, він похвалився Гримчаку, що поки той доїдає без солі останній х%й на посаді замміністра, в його кабінеті такі діла робляться. Всьо! Не передав гроші, а показав - дивись Куме, я маю гроші!
500 штук він, доречі, збирався відправити студентам в Харків, які робили цей "курсовий", а на решту купити щось мамі! Мамі блєать!

Чесно кажучи, я ще ніколи в житті не бачив як в суді з промови захисту ржуть прокурори!

Бля%ь, цей чувак може перекреслити славу Зварича, якому засівали прямо в кабінеті!!

No comments: