google analytics

Saturday, July 10, 2021

Супермен. Новий сезон

 
Епізод з комікса Супермен, наші дні, Львів.
Субота, ранок. Вулиця Шептицьких, яка ще три хвилини тому непогано собі їхала, тепер не їде. Вона в заторі в результаті битви Тролейбус Електрон проти машин. Яких набралось вже порядно, і всі в заторі знають чому так. Версії різняться.
- Це там один дебіл став впоперек.
- Та то тролейбус завеликий
- Та то він навмисне робить!
- Курка б-ть їздити не вміє!
Думки про причини різняться, але метод рішення ситуації у всіх один. Точніше, два. Перший - крити матом одне одного, другий - користуватись оральним апаратом авто - бібікою. Ситуація виглядає безперспективною, і такою, що вимагає втручання. Дедлок.
І воно приходить! Супермен нині через спеку без звичного синього плащу, проте в блакитних пляжних шортах. Нордична краса, гітлерюгендівська зачіска, і оце от все. Він нині не літає, а просто виходить з магазину Елементи Кріплення, оцінює досвідченим оком проблему, і йде до тролейбуса.
Якщо підійти, то раптом виявляється, що за кермом тролейбуса не дебіл, не рагуль, і не шкідник, а простий вуйко, який боїться їхати, бо попереду - таксі, а праворуч - припарковане авто. А в таксі сидить не старий є%лан, а просто дід, який боїться здати назад.
Супермен поправляє на собі потертий бейджик, вирівнює авто діда-таксиста магічними пасами руками, і ними ж направляє тролейбус в його фарватер. Затор зникає, а супермен летить далі під захопливі погляди численних глядачів.
Завіса.
Хочеться вірити, що хоча б декілька з присутніх водіїв зрозуміли - ваші бібікання і матюки не допомагають вирішити проблему, а лише ускладнюють її. Вам непотрібно навіть чекати на поліцію, яка затримає все ще більше. Вам потрібно просто на дві хвилини стати... суперменами!

No comments: