google analytics

Sunday, April 4, 2021

Wahoo Kickr!

 
Пригадую, як після встановлення на місце важчезної гранітної плити біля памятника порубаним колумністам, ми випивали з Артемом, і мова зайшла за те, що погода у Львові часто гівняна, і тому велосипед можна юзати не так часто як хотілося б. І як часто в мене стається під час вживання - відкрилась в моїй душі чакра, що відповідає за креатив :)

 О! Потрібен тренажер, який дозволяє не просто тупо крутити педалі, а будує трасу, і балансує навантаження залежно від рельєфу! Адже все є - мапи є, перепади висот на них є, а передати це на тренажер - по ідеї не так і складно. Тре стартап замутити! Монетизація мегапроста - будемо продавати доступ до маршрутів. Ба більше! Це ж по суті можна трекати хто і де зараз катає, і влаштовувати змагання між ними. Безмежний простір для розвитку ідеї!

     Артем мене з одного боку засмутив, з іншого втішив, що не тре вставати з дивану і ставати новим Маском. Вже зробили! Причому навіть тренажер як такий непотрібен. Ти просто чіпляєш свій коханий байк на станок, знявши заднє колесо, ставиш програмку Zwift, і катаєш єлісейськими полями, Альпами, чи Йоркширом з товарищами з усього світу, та ще й оглядаючи spectacular views довкола!

 
І ось я добрався цю штуку потестити. Крутота! Практично безшумний, навантаження на педалі передаються реалістично. Траси є і з реального світу, і з світу, вигаданого компанією Zwift - Watopia. А за рахунок того, що ти бачиш красу довкола і конкурентів, час летить швидко і непомітно, не те що на тренажері.
Для реалістичності непогано б додати щоб знизу летів бруд, кидались під колеса собаки, агрились пішоходи, і в лице дув вітер. Хоча... постойтє-ка. Останнє вже є :) Причому сила вітру залежить від швидкості. Одним словом, штука - пушка!


No comments: