google analytics

Friday, June 26, 2020

Професія - активіст!

Професія - активіст!

   Напевно нікому це нічого не скаже, але є така ГО Потон - безкомпромісні борці з незаконний оборотом наркотиків у м. Харкові. Яких недавно закрили на дві місяці в СІЗО за щось там, неважливо навіть за що. Звісно, за святе діло - боротьбу зі злочинною владою і поганими ментами.
  До суду і на суді - полум'яні промови, браття_козацького_роду, менти_пі%араси, зеленскій_ввєді, ну і вотетавотвсьо.
А потім виявляється, що чуваки банально стригли бабки з аптек, наливайок, і наширяйок. Прикриваючись при цьому - ну чим же ще - патріотизмом, і боротьбою за справедливість. Скільки їх вже було, і скільки цієї пи%доти ще ходить довкола - не перелічити.
 
   Була б моя воля - ввів би в ККУ спеціальну статтю або обтяжуючу обставину - вчинення злочину під маскою громадського активіста і борцуна з несправедливістю. Чому так - бо ці люди вчиняють значно більше, ніж просто злочин. Вони дискредитують громадські рухи, і втемну використовують дійсно ідейних людей. А поки статті немає - горіти всім цим борцям у пеклі, якщо воно звісно є. А нам - терпіти натовпи продажних і проплачених негідників в масках активістів різних марок і систем, і страждати від того, що правильних від неправильних - хрін відрізниш...

Біба і Боба - два довбойоба

No comments: