google analytics

Tuesday, June 2, 2015

Це Україна, Карл :)

Чи можна вважати комфортним життя, при якому здригаєшся і не відкриваєш при дзвінках у двері? Коли лякаєшся незнайомих людей в під"їзді, та не наважуєшся будувати плани навіть на короткий період? Коли більшість з суто книжних термінів, якими тебе все життя лякали, давно стали повсякденними супутниками життя, а більшість людей довкола цього і не помітила? Нещодавно зловив себе на думці, що наше життя просякло страхом і поганими очікуваннями, і це поступово і непомітно калічить нашу психіку. Багато людей цього не помічає, але люди взагалі здебільшого не надто мудрі і далекоглядні. До багатьох усвідомлення ситуації приходить вже в бомбосховищах...

4 comments:

Unknown said...

якщо калічить немудрих, то все ок.

Nik said...

Сегодня встретил Сергея. Он сказал что ты пару дней назад был в Житомире...

Николай Кочетков.

Unknown said...

Як все таки чудово прекрасно бути вільною людиною! Воля - не залежить ні від чого, - ні від країни, ні від достатку, ні від раси, ні від політичного устою, ні від навіть воєнного чи мирного положення. Вона взагалі ні від чого не залежить, хіба від бажання людини, залишатися вільною людиною.

Eugene said...

Колян, правда был. Было время только на коротенькую беседу с Серегой. Собираюсь как чуть похолодает приехать, позвоню. Только б...ть, Коля, трубку бери когда я звоню :) А то я прошлый раз тебе сказал что приеду, приехал, позвонил, ты трубку не берешь.