google analytics

Tuesday, February 14, 2023

Куди часом призводить логіка

    Ютуб знов почав підкидати мені всіляких плоскоземельників, Живих Людей, віруючих у хімтрейли, панівну роль "мохнорилих", змову масонів як причину війни в Україні, та іншу %уєту.

    Крім зовсім очевидних фріків, їм не відмовиш у певній логіці. Хіба, наприклад, нелогічно що капіталісти в гонитві за заробітками, провокують війни? Очевидна логіка є і в твердженні, що коронавірус запустили виробники сраль-паперу, щоб спровокувати попит на свою продукцію. І таких прикладів можна навести ще купу. Єднатиме їх всі одне - спекулятивна побудова цілком логічних зв'язків між якимись фактами без жодних доказів. Та навіть і не обов'язково фактами, факти самі по собі можуть бути і фейками. Тоді це стає схожим на геометрію Лобачевського - припускаємо, що 2х2=5, на цій основі будуємо цілком собі несуперечливу теорію, і продаємо її людям.
    Як це продається людям, і яким людям - окрема тема. Найкраще це, звісно, заходить тим, в кого в голові пустка. В таких людей з одного боку немає знань, щоб критично подивитись на заливаєму у вуха туфту, а з іншого - чим людина менш освічена, тим більше в неї спокуса володіти якимсь сакральним ексклюзивним знанням, що недоступно іншим. Прийми теорію пласкої Землі, хімтрейлів, і корона-змови, і ось вже ти з селянина з трьома класами перетворюєшся на носія унікальних знань, які навіть не снились тим, хто півжиття витратив на навчання і самовдосконалення. Тепер ти дивишся згори на всіх "розумників", які вивчають якісь там імунітети з ануітетами, бо ти ж знаєш як то воно є насправді, а не в написаних тими ж масонами книжках для баранів.
    Далі найрозумніші з таких людей заглиблюються в тему, починають споживати інформацію про пласку Землю, знаходячи таким чином нові і нові підтвердження божевільним теоріям, і ігноруючи всі факти проти. Вони стають Пророками - провідниками людей у світ клінічної пиздоватості і мороку, відкриваючи під це діло ютуб канали, і знімаючи нескінченні бредові відео, конференції, та зібрання серед прихильників. Таким чином ця система здатна до саморозвитку в бік віддалення від реальності, що їх абсолютно не лякає. І лікарів не лякає - ці люди, скоріш за все, здебільшого психічно +- нормальні, просто від тупості обрали колись шлях в нікуди...


No comments: