google analytics

Thursday, May 12, 2022

Якась черепашка пиздить...

Перше. Арестович, який щодня розповідав нам що все під контролем, виявляється, перші 10 днів був на 90% впевнений що нам пи%да. Потім на 75% до 20го дня. Ну то таке - те, що при цьому він розповідав як все круто і як ми перемагаємо - хоча й більш ніж дивно, але можна якось пояснити бажанням уникнути паніки.

Але. Він же промазав. Те, в чому він був впевнений на 98% - не справдилось, причому навіть близько. І навіть це може й можна було хоча б якось пояснити тим, що, як він каже, він не знав як воюватимемо ми і кацапи. Хоча це пояснення дивне, бо він сам постійно говорить що ми воюємо вісім років, а він - офіцер розвідки і воював сам.

Але навіть якщо і це пояснення прийняти, то він же перед війною не раз говорив на публіку, що атака України угрупованням, що рашка зібрала на кордоні, приречена на поразку. Мало того, навіть якщо всі ці сили прийдуть у Київ,взяти таке місто такими силами - абсолютно анріал, такого не бувало в історії, і всяке таке. Тобто, він на 98% був впевнений в тому, чого з його ж власних слів, статись ніяк не може.
При цьому Фейкін вже почав щось підозрювати (видно, що він від таких одкровень трохи підохуїв), і нагадав Арестовичу, що він же 1.5 місяці тому казав що ще 2-3 тижні і активний наступ - всьо. На що Арестович заявив - ну напевне можливий ще один наступ, після перегрупування і підкидання резервів. А резерви в них є. Так-так, саме "а резерви в них є". І це після того що він два місяці говорить, що резервів немає взагалі.
На цьому я вимкнув. Завтра ляжу спати раніше.

No comments: