google analytics

Friday, April 3, 2020

А краще сидіть вдома!

Про Карантин.
Спостерігаючи як люди самоізолюються в надії не захворіти, хочу сказати одну річ. Люди, вам сказали сидіти вдома не тому, що на вулиці літає вірус, і назовні небезпечно. Вам сказали сидіти вдома, бо... так простіше
Так-так, не дивуйтесь, я не корона-дисидент, і не оптиміст. Справа в тому, що правила мають бути дуже прості. Інакше їх буде важко вчити, і важко буде слідкувати за їх дотриманням. Уявіть собі, що зараз кабміну потрібно виписати, що люди можуть виходити, але не скупчуватись, що не можна злизувати з ложки сметану на пробу на ринку, що в центрі НЙ гуляти ніззя, а на околиці Липник - можна. Тоді ці правила будуть розміром з талмуд, та й все одно знайдеться купа ідіотів, що трактуватимуть їх на свій лад. Тому й видається загальний простий наказ:

СИДІТЬ ВСІ ВДОМА!



Натомість, рекомендую всім увімкнути здоровий глузд. Якби вірус чатував на вас на вулиці, всі касири, полісмени, водії, продавці - були б уже мертві.

Тому, на мою суб'єктивну думку. Якщо ви:
  • не контактуватимете з чужими
  • не будете торкатись невідомих поверхонь голими руками, і пхати руки в рот.
  • не будете жерти і пити назовні
  • цілуватись в ясна з усяким зустрічним.
  • не будете працювати серед кретинів, що замість хворіти вдома, вирішують ходити в офіс "щоб не заразити дітей", заражаючи натомість чужі родини.
Ну як ви захворієте? Шанси у Вас приблизно як завагітніти після спільного поїдання попкорну. Кам он. Харош постити фото на тему "як я просидів два тижні, не виходячи з дому"

No comments: