google analytics

Saturday, March 9, 2019

8 березня

"В отстаивании прав очень легко перестоять за границы здравого смысла."

О да, це зараз спостерігається у повній мірі,і потроху доходить до межі абсурду. Все по класиці - "заставь дурака Богу молиться - он разобьет голову".

Це стосується не лише цієї теми, люди взагалі схильні доводити все до абсурду.
У випадку 8 березня хороша сама по собі ідея боротьби за рівність прав давно перейшла цю межу, і людей понесло в просто рівність. Рівність у всьому. В основі концепції лежить фундаментальний постулат "Моцк ета нє палавой орган", і "от дивись як Серена Вільямс вжухає тебе в теніс", і як висновок - рівність! Серйозно, я від одного "лідера мнєній" чув, що жоден нейрохірург мозок чоловіка від мозку жінки на секційному столі не відрізнить, а значить - рівність. Так-так, я не жартую. Будь-хто, хто розуміє очевидну різницю між статями нагороджується біркою "сексист", і йому оголошується анафема. Як результат "рівності", якого на щастя поки немає в нас (але скоро буде) - жінки, що поводяться і виглядають як чоловіки, і чоловіки, що побачили, що жінки зроблять все самі, і зсуваються в протилежний бік.

При цьому, зауважу, ніхто не відстоює рівних прав
- Бути мобілізованими на війну в разі чого
- Ходити в салони краси, які на 90+% окуповані жінками
- Голити ноги і малювати губи.
- ніхто не виступає за підняття норм з фізри в школі і при прийомі в поліцію чи пожежку до рівня норм чоловіків.
- ніхто не відміняє роздільні змагання у всіх видах спорту аж до шахів.
- Ніхто не обурюється жахливим фактом, що серед шахтарів і будівельників жінок - практично немає.

І так далі.

І ще - чому жінки вважають, що ростити дітей і готувати їжу родині - це щось погане і принизливе, а забивати цвяхи, лагодити водонапірні крани, будувати родині дім, і воювати за неї - це щось почесне? Це якийсь комплекс меншовартості?

No comments: