google analytics

Monday, November 12, 2012

Благодійність

Кожен з нас декілька разів на день з різних джерел чує прохання допомогти іншим людям.
Нажаль, біди на світі дуже багато, а наша недодержава про людей піклується недостатньо. В них інші пріоритети, але це вже зовсім інша тема...
Я завжди хотів допомагати людям в скрутних ситуаціях, і мені завжди було дуже важко дивитись на оголошення з проханнями врятувати життя комусь, особливо якщо йдеться про дитину. Дивитись, і при цьому нічого не робити. А перерахувати гроші  - дійсно непросто - потрібно переписати реквізити рахунків, піти у відділення банку, відстояти чергу, пояснити касирці з квадратовими очима, що це благодійність, і теде. Щоб через тиждень отримати дзвінок що платіж не пройшов через неправильну цифру в рахунку.
Картка Приватбанку з привязкою до приват-24 вирішила це, і тепер я можу пишатись тим, що за 5+ років допоміг багатьом десяткам людей. Я це говорю не для того, щоб всі видихнули - "який класний пацан !", а для прикладу - це дуже просто, це дуже приємно, це дуже швидко, і для програміста фінансово це взагалі не відчутно. Раз на місяць замість віскаря побухаєте "Славою" - всьо одно залишитесь елітою :)

Зробіть це, і, можливо, ви врятуєте чиєсь життя !

No comments: