google analytics

Sunday, March 27, 2011

Британська віза - спроба №2

Ну хоч Ярославі пощастило - на момент подачі вона трохи не дотягнула до 5 років, тому їхати в посольство їй не довелось.
Решта вражень від Києва - були щасливі побачитись з друзями, побачили салон Бентлі та Ламборджині, дім де жив чи живе Кличко, були черговий раз шоковані цінами в київських кафе.
Кофе-Хаус це такий солодкий фастфуд, ціни в якому рази в 2 вище, ніж у гламурній львівській Вероніці. 3 кави і 4 тістечка == 250 грн :-)

Особливих слів заслуговує експрес Київ-Львів. Принаймні, наш останній вагон виявився страшною  таратайкою, яку турбулентність кидала як собачий хвіст усі 6 годин. В таких екстреальних умовах в унітаз влучити може тільки спортсмен, тому аромати туалету там неперевершені. Напевне для адсорбції того, що мало б потрапляти в унітаз, на підлозі лежить красівий гігроскопічний килимок з гарним орнаментом.
Курити - заборонено. Суворо ! Заборонні таблички скрізь, вони слугують пасажирам за індикатор місця де можна покурити. Одним словом, букет виходить сильний, і одяг після потяга неодмінно треба прати, як після поганого ганделика.

No comments: