google analytics

Tuesday, March 2, 2010

Ремонт, дослідники калу

Йде з лютого. Довго то все писати і нема звідки, бо нема Інету вдома - Іванка забороняє.
Ось перший репортаж, бо дуже вже проситься у вічність.
Отже, сьогодні майстри забили сусідці каналізацію, і вересклива львівська бабця погрожує ходити сраяти до нас додому (хоча куди ? - там жеж даже підлоги нема не то що унітазу). Отже, після наради під керівництвом дружини викликали знаного дослідника калу, і двійко вчених пішли до сусідів копатися в гавні. Сусідка сказала що помре але унітаз розбивати не дасть.
Іванка сказала що дослідник - дядько із сильним почуттям гумору...

День другий
Місія провалилась - годинна прочистка тулетної труби рукою профі механічно-пневматичним методом (рукою з намотанною на неї шматою) результатів не дала (окрім обдертих рук виконавця). Сказав що метод перевірений - "дідівський"... Лишається один варіянт - "пан Зеник з машиною" - каналізаційний спецназ ! Зараз будемо дзвонити.
О 13:52 Іванку Дронюк призначено заступником штабу з ліквідації наслідків ремонту. Дана вказівка знаходитись у штабі за адресою С. Крушельницької, 25/14 і координувати всі дії всіх задіяних служб.

День другий, 16:00
Операція під кодовою назвою "буря в сифоні" почалась блискавично. Група у складі бійця Зеника з напарником пошкробались гігантським тросом в трубі хвилин 5, після чого загін організовано і швидко відступив під тиском незворушного монолітного лайна у трубі.

День другий, 18:00
Викликано районну аварійну водоканалу. Чекаємо. Тільки б дали поспати, фашисти - завтра на роботу, і в голову і так ніяке полєзноє знаніє не лізе. Вся макітра цим лайном забита.

День другий, 21:00
Обмінялися мобільними з пані Стефою (80+ років, сусідка знизу). Обіцяла дзвонити.

День другий, 22:00
Зайшла теща. Знайшла мене знесиленого на імпровізованій лавці, збитій майстрами для розпиття кави. Відпоїла чаєм, дала 2 цукерки. Пустила в Інет. Все ж таки це найрідніша людина в світі...

22:30
Прийнято рішення чекати півгодини і йти додому спати.

23:00
Сеанс зв"язку з заступником керівника оперативного штабу. Остання інформація - бригада на Сихові, ми - наступні в черзі. Чекаємо далі.

23:15
Не їдуть, фашисти...

23:50
Бригада прибула, без особливого ентузіазму запустила трос у трубу, покрутила ним хвилин 5, і зробила невтішний висновок - не проб"єм ! Треба дріт якого в нас нема. "Яка держава така і спец. служба"...

День третій

13:00:
труба успішно пробита ЖЕКівцями (які ж це класні хлопці - всіх цьомкаю).
Оперативний штаб ліквідовано, зара піду нап"юсь горілки зі щастя...

No comments: