google analytics

Wednesday, December 30, 2009

Елємєнти сладкой жизні

Ну як на НР без шампаньоли, ананасів і ікри ?? Тільки от штука - червоної хоч завались, а от чорної ну ніколи не їв. А яка різниця якщо ти дальтонік ? Ну в якостях і корисностях ніякої, просто чорна з осетрових, а та що червона - з лососевих. І от ті осетрові, на відміну від лососевих, не хочуть з царем природи ікрою ділитися. Мало того, до того обнагліли, що нерестяться лише декілька разів за їхнє довге життя (до сотні років!). Їх вже майже всіх перебили, і тепер вони як динозаври, навіть в Росії вилов і вивіз цієї хитрющої риби заборонений законом. І от через те так складно і дорого ту ікру знайти. Але цього року неодмінно спробую, хай там що, а без ікри мені нема щастя в цьому світі. Але не так сталося як гадалося... ходив, шукав - ніфіга нема. Червоної скільки хош, чорної - нема і все.
І от нарешті світло в кінці тунелю - Інтернет каже що ТМ Премія починає продаж чорної ікри під маркою Премія Select ! Ікра виробляється на осетрових фермах в Іспанії. Пішов в Сільпо, куди Премія поставляє свої товари, і... є !
Глянувши на ціну я трохи а...єл - ціна 56 граммової баночки - 1000 грн !!! Кілограма - 18 тис грн. Одним словом, ну його в сраку це буржуйство, будемо їсти червону.


No comments: