google analytics

Monday, November 5, 2012

Як козаки дівчат в нічний клуб водили

Дякуючи Іванці, її бажанню потанцювати і потусуватися з друзями, ми нарешті реалізували план майже річної давності, і відвідали нічний клуб.  Цілі у всіх були свої - баришні сподівались натанцюватись, хлопці - набухатись, та не всі реалізували свої мрії в повному обсязі.
Збиралися так довго, що на момент акції троє з присутніх пацанів вже колегами не були :(
До цього в нічному клубі я був єдиний раз у житті - клуб Юність на чулці. Гоп-дискотека...

 Клуб

Клуб Пікассо, розташований в дивному приміщенні старого будинку, дуже схожому на колишній маленький кінотеатр. Відкривається заклад о 10-й годині вечора, все ж таки нічний клуб. З квитками - як на каруселях - зліва від входу є тихенька "ничка", куди перед входом потрібно зайти, і придбати квиток за 60 грн. Столики потрібно замовляти телефоном завчасно, на момент нашої появи рівно в 22:00 на дверях вже був напис - "сидячих місць - немає". При собі обов"язково мати паспорт. В нас  документи не перевіряли, але при мені декількох людей охорона не пустила. Охорона стандартна - більшість з не надто дружніми фейсами, але ніби толєрасти. Гумор розуміють погано. 
Всередині - огромний бар, столики по краях, в центрі залу - танцмайданчик. Столики обслуговувала дуже приємна офіціантка, яка з"являлась навіть коли клуб перетворився на вулик через величезну кількість людей. На прохання додати нам ще один столик, з абсолютно чарівною посмішкою і без жодних пояснень сказала "Нні".


Музика

Ну шозапєсдєц ?? Я, звичайно, в музиці не розумію нічого, але чому на дискотеці має бути просто набір звуків ? Замінили б цю какафонію хоч частково на гарні пісні просто з МР3 - і діджей відпочив би, і танці пішли б куди веселіше !

 

 Люди

Ніякої гопоти, мажорів, і інших антисоціальних елементів - не помічено. Всі ввічливі і адекватні, проблем нема навіть з тими, хто випив менше ніж хотів, але більше, ніж зміг. Є постійні клієнти, які на вході цілуються з персоналом.
Купа самотніх дівчат, на яких ми, серйозні чоловіки, уваги не звертали !

 

Асортимент

Якщо Ви думаєте там поїсти - зайдіть перед тим в чебуречну. З їжі лише дуже примітивні холодні закуски.
Зате з бухлом там все ок ! Вперемішку з горілкою ми пробували зеленого мексиканця, і самбуку. Мексиканець смачний, самбука - схожа на ракію, але цікаво споживається. Бокал перехиляється набік, ставиться на інший, вміст запалюється, випивається, потім через трубочку вдихається дим.

Ціни

Вхід - 60 грн, плюс рахунок з 11 людей склав 1500 грн з чайовими.

Резюме

Пікасо -  приємне місце. Оскільки жінки як правило люблять танцювати, а реалізувати це за великим рахунком нема де, цей варіант можна розглядати. Правда музика там гавняна, але ж не в цьому щастя.

No comments: