google analytics

Sunday, November 18, 2012

Подорож до Дубліна - дорога

Дотримуючись всіх правил суворої конспірації та світломаскування, пишу пост з готелю для геїв.
Подорож в Дублін зайняла 13 годин, і цього разу пролягла через аеропорти Львова (імені Данила Галицького), Києва (імені Верховного покращувача), Парижу (імені Шарля де Голля).

Що б там не говорили, та за часів Покращення в Україні нарешті з"явились аеропорти, якими можна якщо не пишатись, то принаймні не соромитись їх.
Аеропорт Львова простоює на 90+ відсотків - він величезний, дуже гарний, та нажаль зовсім порожній:


Додати заголовок
Король Данило розповідає про розклад рейсів.


Далі - Київ, який теж показав нам новий термінал, збудований до Євро - термінал D. До терміналу йде ідеальна дорога, прокладена на другому ярусі, з інших терміналів сюди ходить шаттл:








Далі - аеропорт Шарля де Голля, який всі страшно бакланять на просторах тирнету. 
Аеропорт складає дуже дивне враження. Ніби це не один аеропорт, а багато маленьких клаптиків, зліплених докупи, на території яких панує хаос. Хаотично розставлені літаки, хаотично ганяє транспорт,  на літак нас віз автобус, причому віз не по льотному полю, а по якихось вузьких дорогах з перепадами висот, і віз довго ! Потім водій зупинився метрів за 50 від літака, і всі пішки пішли на посадку.
Аеропорт Шарль де Голль мабуть недаремно має репутацію найгіршого аеропорту світу.


Цікавий психологічний експеримент - права смуга повна людьми, ліва - порожня, але туди ніхто не йде. Коли я став в ліву, спочатку всі здивувались, а потім почали додаватись в чергу :)


Дублінський аеропорт:



Я пощолкав трохи написів Ірландською, щоб було зрозуміло наскільки вона не схожа на агліцьку, і наскільки гарна мова зникає з лиця Землі :(


To be continued...

No comments: