google analytics

Thursday, December 14, 2023

Сон

 Я бачив дивний сон. Можливо, пророчий. Наснилось мені ось що...

    Що не виходить нам здолати орду. З різних причин - і малі ми, і недолугі, і бідні, і лідер не той, і хуйло виявилось сильне, велике, й завзяте. Та ще й двійники в нього, тому він як дракон - %уйпойми що рубати треба. А головне - виявилась в світі дивовижна штукенція - на нас всім по%уй. От прикиньте прозріння, тіко у сні таке може бути. Ну не засинають інші народи з думкою про нас, і своя індичка і соковита морква оленя Рудольфа їм важливіші за сотні тисяч смертей якихось папуасів. Ага, важко повірити, знаю.  Ми ж абсолютно не такі. Але я зараз не про це.

    І от сниться мені, що доє%лись ми до мишей в окопах, так шо крім них в гармати заряджати ніц нема, і зрозуміли - діла не буде. Три дні і три ночі думав %ідер, виходить і каже - ось вам, вільний народе, мій план! Чого це ми дійсно будемо воювати з цими у%обками за весь західний світ? Охуєнних конєй собі найшли! Зрештою, ми ж браття, хоча ну на%уй таку родину. Об'єднуємось разом з "братом", раз ці єврогеї і прочі англосакси не хочуть захистити світ і себе від орди. Тим більше, досвід в нас в цьому плані - ого-го! З ким ми тільки не блокувались. Так от.

     Перший день - візьмем Польщу, амери все одно скажуть що то не навмисне, і нічого не зроблять. Далі два тижні Німеччина (заклав в естімейт ризик на погану погоду), всякі там Бені і Люкси - ще півдня до обіду, після обіду Стелла Артуа прямо на заводі. Кароч, дійдем до Португалії і Атлантики! Час підберем якраз такий щоб було на Easter, то поки в Вашингтоні старі маразматики фарбуватимуть яєчка і складатимуть кошики, вже буде всьо. Поділимо так - від кордонів 1991 року, і до Находки - губернатор Володимир Хуйло. Все що на захід від і до Капо де Рока - губернатор Володимир, ну ви понялі. Собі заберем там де тепло, кароче, а братушек най комари жеруть і дєдушка_мороз зігріває. Столицею зробимо Житомир, не питайте чому. Ї%ать буде третій Рим, чи який він там по щщоту!

    Далі більше! Від такого движняка прокинеться труп Ілліча, вдіне кепку, і скаже - ні%уя собі у вас тут весело! Про таке навіть ми з жи%ом Троцьким не мріяли! Утвориться триумвірат або просто Трійця - Володимир Отець - Хуйло. Син - здогадайтесь хто, Володимир Дух - Ленін. Поживуть так трохи, всі звикнуть, а потім ми такі - а що то за чиряк за океаном? Вони ж нам помагать не хотіли, а ми таке не забуваєм! А ну-ка - іспанці, португальці - ви не хочете згадати жи ви конкістадорського роду? А вони такі - да не%уй дєлать, Владімус Алехандрович, поїхали.          

     Володимир %уйло дає льодокольний флот, грузимо гібридних місіонерів, і поки на верхньому чиряку демократи будуть гризтись з республіканцями будувати чи ні в школах трансгендерні туалети - %обнемо Північну Америку! Губернатором поставимо сеньйора Дмитруса Кулебуса, він їх добре знає. Канаду перейменуємо в Нову Русь, відкриємо в Акапулько філіали Артеку, а в Канадських горах - філіал Буковелю, проведем на ніагарський водоспад газ, і т.і.
    І тепер ключовий пункт плану! а ще кажуть ми не вміємо в стратегії. Отже. %уйло жеж стареньке вже?  Ну то поки будемо движувати - воно остаточно впаде в маразм, почне ссикати під себе, і згодом двине коні.

А імператором Нового Світу лишиться хто...

Епілог

   
Площа. Символічно - там де Колізей, але не впізнати. Відбудували повністю - плиточкою обклали, дах з єврочерепиці зробили, склопакети кругом - зає%ісь здєлано! Київміськбуд тендер виграв. Спиз%или стільки, що Імператор настрашився на коні заїхати, мусили заносити на ношах, і з полегшеним літнім троном. Виносять, він такий зістрибує, обертається до лікуючого натовпу, і промовляє (страшним хрипким голосом):

Ну шо, %лять?! Ну як вам сіквел Слугі Народа ??!

І поруч охоронець - отой о%уєнний - забув як звати - в одній набедреній пов'язці - %уяк прикладом калаша в гонг! А потім ще і ще раз. І ще. І ще.

    Прокидаюсь - будильник. Ненавиджу того, хто розробляв будильник Айфона. Він б'є тебе крізь сон прямо в мозок наче прикладом. Я перевіряю чи сухий, і повільно по одній нозі встаю з ліжка. А, я ж не маю ліжка і сплю на підлозі... Ладно. Це вже нікому не цікаво...

No comments: