google analytics

Saturday, July 22, 2023

Всьо для фронта всьо для побєди!

    Не минуло і року, як уряд зрештою заговорив про пріоритети в еокноміці - економіка має жити по-новому. Те, що Притула збирає з людей на машини 200 лямів, і в той же час 200 лямів витрачається на добудову басейна в Кам'янці-Буській - абсолютний і повний сюр і треш. Те, що на шляху підарів немає залитих бетоном дотів, а за 100км від лінії фронту повним ходом лиють фундаменти під новобуди - також треш. А те, що все це відбувається на фоні того, що ми постійно просимо весь світ мобілізувати зусилля економіки для допомоги нам - це найбільший треш.

    Першими кілька місяців тому почали нити дроноводи. Виявилось, що за півтора роки війни - наше досягнення - купа аматорів в гаражах, що клєпають на колінці кастомні різнородні ні з чим не сумісні девайси. Та й то більше ініціатива знизу. В той час як в сраній рф будуються заводи, і годні девайси один за одним пускають в серію. Ну як тепер, смішно? Будемо сміятись далі? Чи будемо нарешті щось робити?
     Через рік це докотило до ЛОМів-інфлюенсерів., і ось за півтора роки - до президента. Так і до громадян дійде. Прогрес!

Війну виграє економіка, і економіка не може жити в умовах миру, коли в країні війна. Сподіваюсь, що це нарешті дійде і до влади...

No comments: