google analytics

Sunday, July 23, 2023

Сезон-2023

 Цього року основні роботи Сезону завершились достроково.

Повний ремонт сходових. Нарешті. Нафіг усі ці тимчасово-косметичні ремонти, які потрібно переремонтовувати щороку, і які не радують око. Ігор зі своїм молодим помічником Сергієм вичистили всі стіни, встановили кутники, плінтус, закрили всі тріщини, все вирівняли,  і завершили акриловою фарбою.
Колір обрали з дизайнером - Андріаною.

Так було.




















Ремонт нижньої частини фасаду. Він такий трохи стомився з останнього ремонту, і вимагав оновлення. На фоні нового газону він виглядає просто фантастично.


Нарешті вирішилась давня проблема з Марковими сходами. Та ще й заодно утилізували гору різнородної і покоцаної старої цегли з підвалу. З якої Ігор, без жодних хитрих інструментів і вимірів, змурував ідеально рівну стіну.

Ігор, наш сусід. Найкрутіший тіп евер. Останні два сезони зроблені на 90% завдяки йому. Увійшов мужик в історію. На фото Ігор приймає цеглу з підвалу від Сергія. Цегла надходить потоком по рукодільному жолобу, подає з підвалу Сергій. Шалена економія часу і сил.

Зремонтований фасад.


Цього року моя гордість - газон. Тепер він підстригається щотижня, і він реально розквітнув.

І цьому сезоні будуть ще роботи. Але зараз такі часи, що краще викласти кожен етап Сезону окремо. Наразі - я на відпочинок. Принаймні, від масштабних робіт.

No comments: