google analytics

Sunday, November 12, 2017

Make the World a Better Place

    Презентація для тих, хто хоче брати участь у наведенні ладу в своєму місті і своїй країні, але не має досвіду, і не знає з чого почати. Те, що це вимагає самопожертви, і робить з людини маразматика - не більше, ніж шкідливі соціальні міфи, що не мають під собою жодних підстав. Як і те, що влада недосяжна для людей, все довкола людям заборонено, і все, що нам лишається - голосувати, платити податки, і раз на 10 років виходити на революції. Всі ці широко розповсюджені думки - не що інше, як небезпечна дезінформація, що робить з людей “електорат”.
   
    Насправді, дуже багато залежить від нас з вами, а не від Андрій Садовий, Петро Порошенко, чи його сина, і не варто чекати на той час, коли за нас зроблять “класно” інші. Ми можемо долучатись до цього самі, і наближати цей момент. І це - нескладно, цікаво, робитиме вас сильнішими, і навіть приноситиме задоволення - як від процесу, так і від результату.

    В презентації розповідається про те, як брати активну участь в управлінні своїм містом і своєю країною, і як робити це так, щоб не ставати при цьому занудним маразматиком, і не присвячувати цьому все своє життя. В цьому матеріалі зібраний докупи мій особистий досвід, накопичений за 5-6-7-8 років. Користуйтесь. І долучайтесь. Чим більше людей матиме активну позицію, і дбатиме про свою землю не словом, а ділом, тим кращою буде світ довкола нас.



 Для тих, кому не сила це слухати голосом, слайди тут

No comments: