google analytics

Monday, November 11, 2013

Містер Румстер

      Хоч Іванка і називає його нашою пташкою, містер Румстер в першій дальній подорожі показав себе стійким пацаном. Йому довелось подолати 350км трасою Київ-Чоп за холодної дощової погоди, сонця, туману, і дебілів-далекобійників, що вічно поспішають на цвинтар, причому рвуться туди не самі, а з компанією непричетних до їх дебілізму людей. 

Отже, зранку неділі, я і штурман вирішили спробувати себе, машину, і фотік штурмана у подорожі за містом. За планом їхали в Стрий і назад, а потім вирішили доїхати до Карпат і назад. Побачивши Карпати, зупинитись вже не змогли, і під музику і розмови доїхали до кордону Закарпатської області.




Наш обід. Неймовірно чистий і прибраний кемпінг з ідеальними колибами. Правда, був страшний холод, навіть Костя змерз.

Містер Румстер у Карпатах.
Так ось чому тут чисто - "х.ї, не смітіть!"
Три помилки в одному слові зустрінеш нечасто.
Якась дівчина вирішила сповідатись на стінах колиби...
Ближче до перевалу все затягнуло таким туманом, що ми довго їхали, поки змогли впевнено розвернутись додому.




Сраааач в районі Сколе. Люди, як можна робити таке з природою??

Небо не завжди було хмарним.

Костя побачив покажчик на водоспад Кам"янка, я ввімкнув поворот, і звернув до водоспаду. Найцікавіші речі в житті трапляються саме коли звертаєш з дороги в неочікуваному місці...

Водоспад Кам"янка - неймовірно гарне місце. Аж не віриться, що це близько до Львова.






Висновки

      Їздити по трасі - простіше, ніж містом, але безперечно небезпечно. Те, що виробляють інші люди на дорозі - дивує, і пояснює чому в нас за рік на дорогах гине стільки людей, скільки загинуло за весь Афганістан. Запевняю, я далеко не найгірший водій на світі. Обгони через суцільну смугу при обмеженій видимості, небажання вмикати повороти, повний ігнор обмежень швидкості - причини того, що з парканів і відбійників повсюди вирвані з м'ясом шмати грубого металу, а вздовж доріг стоїть повно хрестів. Якщо ти не бажаєш бути таким же, тобі можуть поблимати і посигналити - "давай швидше, мені самому в пеклі буде сумно, хочу забрати ще когось." Хочеться зробити машині тюнінг - причепити ззаду індикатор "Пішов к хуям", і вивести вмикач на кермо, бо клацати його доведеться доволі часто. Тепер я зрозумів фразу іноземця, який проїхався трасою Бориспіль-Житомир -  "They have no idea how to drive a vehicle". Рівень поведінки наших людей на дорозі повністю відповідає рівню суспільства вцілому. Пустили б якусь соціальну рекламу, чи що...

       Машина - хороша, хоч розганяється повільно і спокійно. Керується добре, мені майже не було страшно. Їсти просив 5.7л за 100 км. Дах не тече :-)

No comments: