google analytics

Friday, July 3, 2015

Не лінуйтесь перевіряти прочитане

Напевне якби люди перевіряли прочитане на хоча б абсолютно елементарному рівні, в нас не було б зараз війни і багатьох менших негараздів. А якби автори на такому ж рівні перевіряли що вони пишуть - їх було б вдесятеро менше, від чого всі б лише виграли.
В ФБ трапилась стаття дуже популярного автора, який обгрунтував борг в 40 млрд тим, що Яник з Бімбою набрали кредитів, щоб компенсувати падіння ВВП. Одна з основних тез - з 2011 року ВВП почав люто падати. Далі йшли зокрема засновані на цьому викладки на тему тотальної вини папередніків за нинішній піздєц.
Кроме этого низкий курс убивал нашу экономику. У нас с 2011 года пошел спад производства и отрицательное ВВП. Кризис начался уже тогда! Ведь зачем производить, если можно взять в долг и купить все, что надо?
Я абсолютно не симпатик яника і його команди, але не люблю коли мене намагаються надурити. За картинкою динаміки ВВП не довелось навіть нічого клікати - гугль виводить її просто в результатах пошуку сам:


Дитині видно, що ВВП не не те що не падав, а ріс, причому в 2011 році - особливо сильно.

Для вірності ще два лінки:



Автор, будучи тицьнутий в цей прикрий факт (м"яко і ніжно) сказав, що на факти йому насрати, і на мене теж, і моментально мене забанив. Дійсно, то ж такі дрібниці.

No comments: