google analytics

Thursday, March 23, 2023

Про редиску Азовсталь, шпинат Сила ЗСУ, і незламну каву

    Коли їду в авто - хочеш не хочеш - доводиться вмикати радіо. О майн гот, що там робиться. По ідеї, великі потрясіння мали б спричиняти виплески якісного мистецтва, та й загалом люди мали б ставати кращими. Але - ніт. Натомість, в медіа - хмара абсолютно дебільної творчості, єдиною мистецькою цінністю якої є згадки про смерті, армію, героїв, і інших тем, на яких можна хайпанути. Написане все це лайно без жодного натхнення, роздумів над сенсами, і без жодних відчуттів і почуттів. Єдине для чого це все робилось і ліпилось - по-швидкому зрубати балів і бабок на хайповій темі війни і трагедії. Воістіну, "поет в расєє больше чєм поет", він ще й хайпойоб і га%дон.

    Але це ще не все. Як забути рекламу "незламної" кахельної плитки, "незламної" кави для незламних людей, промовляння Левітан-стайл голосом реклами виробника майонезу, який "в найскрутніший для країни час підставив своє жирне плече своєму народу і армії, продовживши... виробляти майонез! Спасітєлі, на%уй... І такого просто дофіга.
    Слухаючи весь цей пиздець, хочеться уї%ати по радіо монтіровкою. А краще по пі%арасам, які вважають за можливе відверто хайпувати на темах, на яких хайпувати не можна. Ви, с-ка, заї%али... Що далі? Кокаінова вечірка з відрахуванням 10% виручки на фонд Притули, і гаслами а-ля 

Ми підтримуємо свій народ, підставляючи зневіреним плече підтримки, слава нашим Котикам і Слава Україні!

??

Кончені ви медіа%ляді, як казав один "незламний" журналіст...

Upd:

Не встиг я це сказати, а тут...



No comments: