google analytics

Sunday, December 22, 2019

Невже єдиний шлях розвитку - збочення?

Давно пройшли, шановні, ті часи, 
коли цар Петро імпортував уродів 
за шалену валюту. 
Тепер маємо своїх! 
І розробляєм все нові і нові моделі. 
А ви лізете тут з своєю красотою. 
Ви нікому не потрібні! Перш за все 
тому, шо не цікаві, в Вас нема аномалій, 
ви просто нудна тварина, у якої все 
на місці. 
Той, хто вас робив, - не вчений!

Чому виходить так, що чим далі розвивається кухня, тим менше її можна їсти? Підеш в якийсь хороший ресторан, особливо за кордоном, глянеш на меню, а потім в тарілку, і жахнешся. Їсти це неможливо. Мед з майонезом, риба з мандаринами, і сало з шоколадом. Довели мене до того, що я готую смачніше, ніж мішленівські кухарі.


Чому чим далі розвивається мистецтво, тим незрозумілішими і химернішими стають твори? Приходиш на якусь виставку, і тихо офігіваєш від польоту фантазії авторів, які невідомо що і невідомо кому хотіли сказати.

Чому коли дивишся на покази високої моди, в душу закрадається думка - хто і нафіга все це проектував і дизайнив? На це ж неможливо дивитись без сліз, не те що на себе вдягати.

Чому чим розвиненіша країна, тим більшого розповсюдження набувають всілякі сексуальні девіації, і машину швидкої в Берліні зустрічає вже не внук для бабці, а чувак в трусах і ошийнику (ріал сторі!)?

Це все наводить на думку, що з якоїсь причини розвиток рано чи пізно призводить не лише до вдосконалення, а й до всіляких збочень. Питання лише чому. Можливо людям просто сумно, і картинка перед очима має постійно змінюватись? Можливо, все відбувається згідно народної мудрості -  "Коли пес не має ніц до роботи, він лиже собі сраку"? Пуркеее?

1 comment:

Волод said...

Хіба це все нове? Люди різні і завжди були і тепер власні бачення як легко поширювати так і залучати людей зі спільними смаками.

Мистецтво різніх абстракціоністів існує давно, а я його розуміти не навчився.
Висока мода завжди випробовує терпіння.

Розвинуті країни не цураються цих напрямів і здається від них не втрачаються свою розвинутість.

В повсякденному житі всього цього збочення не видно. Треба добряче так призупинитися, придивитися.

На роботі дивуються люди коли я кажу, що їм вранці суп - "Збочення!!!" )