google analytics

Tuesday, September 12, 2017

Педро і Міша

Для всіх, хто не розуміє в чому вся паскудність ситуації, і бачить в подіях лише незаконний прорив кордону і тимошенко поруч з міхо. можна навести приклади з мікрорівня. В краплі відображається море.

      Ваш ЖЕК роками нічого не робить і не реагує на звернення громадян. При цьому будинок просто псується. В один прекрасний момент терпець Вам уривається, і Ви йдете в РДА, де жалієтесь на ЖЕК. Наступного ранку до Вас приходить комісія з ЖЕКу щоб перевірити наявність незаконних перепланувань і виписати Вам штраф. Все законно. Абсолютно законні розборки з чіткою метою сказати - не вимахуйся, буде гірше. Якщо Ви думаєте що це якась фантастика, то це було особисто зі мною і не раз. А було і не лише таке, просто не хочу растєкатся мислію по дрєву.
Якщо хтось не знає що таке ЖЕК і йому це далеко, можна і ближче. Уявіть що Ви написали в прокуратуру заяву про те, що міліція не шукає Ваш телефон, вимагаючи з Вас бабки. Наступного дня до Вас в офіс приходить перевірка, яка знаходить незаконну вінду і 2гб порно, і конфіскує всю техніку. Все законно.

     Як би це пояснити, репресії в невідверто диктаторських диктатурах завжди юридично бездоганні. Дисидентам шили педерастію і тунєядство, ви що книжок не читаєте? Це ж просто. Не можна пропускати такі кроки з боку голови держави, принаймні я цього не терпітиму. При цьому мені відверто несимпатичний ні Міша ні Юля ні Семенченко, але з голови держави геть інший спрос, ніж з кількох популістів. Голова держави не повинен до такого опускатись, це рівень дно_дна.

 п.с.
Для всіх хто не слідкує за змінами законів, стаття про незаконний перехід кордону декриміналізована ще за Портнова, якщо не помиляюсь. Разом зі статтею Контрабанда. Отак.

1 comment:

Unknown said...

Вітаю. Згодний, на 100 %. Але ще, цікавій момент, я б сказав, щось "новеньке", це то, що хтось , типу протилежна сторона, прислала тітушек ( добре що Скрипін знімав, то хоч дізнались про це) "протестувати" проти Саакашвілі. Це мене здивувало, не менше ніж вчинок президента.