google analytics

Wednesday, August 15, 2012

Вампіри

Каліфорнійщина, Сан Брунівський район, 2008 рік.

Біля будинку дерево стало ненадійним. Йду вранці на роботу, а дерево - зрізають. Довкола стоять фішки "Tree Works", і знак машинам - об"їзд. Ввечері йду додому - а де тут було дерево ?? Все зрізано під ноль, сміття прибрано, місце проізрастанія застелено травою.

Дублін, Ірландія, 2012 рік

Відкачка гівна асенізаторами з люку на дорозі. Чистенька машинка, чистенькі робочі, ніякого бруду, кругом фішки "об'їзд".

Ремонтні дороги на тротуарі:
Бруду нема ні грама, кругом парканчик, фішки, знаки.

Львів, столиця західної України, 2012 рік.

Історичний центр, що знаходиться у реєстрі ЮНЕСКО. Будинок, під яким  сталась неприємність - пам"ятка архітектури, охороняється не більше ні менше - Законом України.
Кілька днів тому біля будинку утворився невеличкий потічок, який йшов з-під землі. За деякий час приїхав якийсь пневматичний трактор-зубило, і розфігачив на місці витоку дзюрку розміром десь 2 на 2 метри. Ювелірна робота ! При цьому всі будинки довколішні, люб"язно лишені нам у спадок австрійцями, загрозливо трусились. В цей момент відрубалось світло, і стало реально стрьомно, що зараз все довкола нафіг завалиться. На вечір результатом роботи став срач діаметром 10-15 метрів з епіцентром в місці, де вранці був струмочок. Сама яма була метри два в діаметрі, доверху заповнена брудною водою. Фото нема. 
Наступного дня прорив ліквідували, яму - закопали:
Базальтова бруківка австрійських часів.
Кругом все обставлено фішками, знаками "об'їзд" для машин та пішоходів.
Бруду - нема :)
Нема....
Не-ма !
Газон, якому не пощастило.
Вид з дороги.
Обліплена брудом бруківка звалена впритул до фасаду історичного будинку, який охороняється Законом України.
Отак акуратно звалена :)
І ми хочемо в Європу ?!

Чому так ??
Українці якісь генетичні хворі істоти з руками, що ростуть із задниці ?
Чому в нас при владі знаходяться вампіри, які вміють лише красти, і яким глибоко по барабану все, що за їхнім порогом ? Чому в нас нарід, який повністю цій владі відповідає, і якому нічого не треба ?
Чому все в нас робиться абияк і через неабияку задницю ??
Чому ?!

No comments: