google analytics

Sunday, March 20, 2011

Бідність не порок

Сльози навертаються, як послухаєш, які всі довкола бідні.  Ми - унікальна нація, в нас ніхто не знає хто на що живе, і ніхто - від прибиральниці до депутата, не живе відповідно до своїх прибутків. Всі бідні, всі постійно скаржаться, ну просто сльозу зронити хочеться. Особливо коли потім дізнаєшся, що людина має власну хату, і часто не одну :-)

Всі бізнеси, як послухаєш - в сраці. Грошей не приносить, самі видатки, зп рабам платити нема чим, ніхто нічо не купує, зайві 200 грн податку заплатити - смерть. Всі раби, які в тих бізнесах працюють - теж відповідно дико бідують. Гарують цілодобово, грошей нема - ну просто чорна бідося довкола.

При цьому машин у Львові стало стільки, що нема як вулицю перейти, люди з зарплатами в 1.5-3 тис грн примудряються робити вдома ремонти, сплачувати комуналку, а іноді й кредити за машини-квартири. Знайомий от працює там де йому не платять, при цьому тільки за навчання дітей платить 4 тис на місяць, будує хату, має машину... Де то все за такої страшної біди в наших людей береться - лишається таємницею для науки...

Якщо хтось знає розгадку - поділіться.

No comments: