google analytics

Wednesday, January 20, 2010

Спілкування із владою

Перейнявшись винятковою роллю себе як громадянина у житті і добробуті своєї країни (вибори не пропонувати), вирішив запитати у влади - якого біса якийсь варьят перегородив один з підходів до Парку Культури і "нє будєт лі любєзєн мнагауважаємий дегенерат-власник ковзанки повернути все як було". Зайшов на сайт міськради, написав електронне звернення, обіцяли присвоїти йому код і за 7 днів відповісти. Не присвоїли правда і не відповіли, зате подзвонили додому і запитали чи ще паркан на місці. Ну ладно - сходив, глянув, ясно що все н місці, про що їм і відписав. Ось щойно прийшла відповідь:

P.S.
якщо це виправлять, я напишу подяку в міськраду і занесу їм фляндер Старого Ринку. Правда якось не віриться...

Доброго дня!

Шанований Євгене Михайловичу, дякуємо за Ваше звернення! Питання передано відділу "Гаряча лінія міста". Стан виконання звернення Ви можете перевірити за наступним посиланням http://www.city-adm.lviv.ua/for-citizen/faq/pereglanuti-svoje-zvernenna , використовуючи Ваш реєстраційний код:90599.

Питання також скерованов Галицьку РА п. Ірині Степанівні Берко, e-mail: berko@city-adm.lviv.ua, тел.: 261 10 43.

З повагою,

Оператор відділу "Гаряча лінія міста"

e-mail: call-center@city-adm.lviv.ua

тел. 1580

Form : Звернення громадян [ZvernennyaGromadyan]


registered at 2010-01-07 12:47:22

pib : Коваль Євген Михайлович
Email : evgen.koval@gmail.com
Phone : 2610156
Description : Доброго дня ! Цими днями з правого боку біля входу в парку культури ім Б. Хмельницького було встановлено ковзанку чи щось подібне. Спочатку вузенький прохід між парканом парку і парканом ковзанки від спорткомплексу "Динамо" лишили, але потім перекрили і його. Тепер батькам з малими дітьми, яким потрібно заїхати з візочком з боку Динамо, потрібно об"їжжати на око метрів 300 (до вул. Болгарської, бо по сходам їхати візочком (або санчатами)надзвичайно незручно. Будь ласка, поясніть хто видає дозволи на подібні "проекти", той хто ще не має дітей ? І, якщо можли во, дуже прошу вас від імені молодих батьків м. Львова лишити там прохід для візочка. Технічно це просто. Дякую
upload :
Send :
IP адреса : 91.124.31.169

Ось що показує перевірка стану звернення через сайт міста:


Шкода що картинка не інтерактивна і не можна мишою ковзанку пересунути куди треба або видалити :-)


No comments: